Oversize s.r.o.
SIZE MATTERS

Našou prioritou je spokojný zákazník
a preto dbáme na vysokú profesionalitu.

Oversize s.r.o.
SIZE MATTERS

Našou prioritou je spokojný zákazník
a preto dbáme na vysokú profesionalitu.

PREČO ZVOLIŤ NÁS

Spoločnosť OVERSIZE, s.r.o. je mladá a dynamicky sa rozvíjajúca rodinná dopravná spoločnosť, ktorá začala vykonávať svoju činnosť v roku 2013. Hlavnou činnosťou našej spoločnosti je preprava nadrozmerných nákladov v štátoch EU, bývalého Sovietskeho zväzu a Turecka.

V žiadnej z oblastí našej činnosti nezostávame pozadu a snažíme sa rozširovať rozsah našich služieb, aby sme uspokojili čo najširšiu vrstvu zákazníkov.

Sme schopní rýchlo sa prispôsobiť prianiam a požiadavkám našich zákazníkov a tým riešiť najvýhodnejšie ich požiadavky. Naším hlavným cieľom je uspokojiť zákazníkov kvalitnejšie ako naša konkurencia a ponúknuť zákazníkom „pridanú“ hodnotu o služby, ktoré iní ponúknuť nemôžu, alebo nechcú.

Ku každej zákazke pristupujeme individuálne, či sa jedná o prepravy jednorazové alebo pravidelné.

BEZPEČNOSŤ A SPOĽAHLIVOSŤ

Našim zákazníkom vieme poskytnúť okamžité a presné informácie o stave a polohe ich nákladu čo nám zaručuje, aby sme realizovali jednotlivé prepravy s čo najväčšou efektívnosťou a profesionalitou. Využívame firemnú logistiku a online technické zariadenia pre okamžite lokalizovanie našich vozidiel. Uvedený systém umožňuje satelitné sledovanie polohy zverených nákladov a ďalších dôležitých parametrov prepravy, ktorý po dohode môžeme sprístupniť aj našim stálym zákazníkom.

Od svojho vzniku prechádza spoločnosť neustálym vývojom a reaguje rastúce nároky a požiadavky zákazníkov prijímaním inovácií a skvalitňovaním poskytovaním služieb čo ho výsledkom je aj neustála obnova vozového parku a rozširovanie možnosti prepráv novými špeciálnymi teleskopickými návesmi od 3 až po 6 náprav.

DOKUMENTY - Prepravný poriadok